Politica de Confidentialitate

Respectarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal si a dreptului la viata privata este una dintre misiunile fundamentale ale ELITTE INN & SUITES.

Prin urmare, luam toate masurile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu principiile stabilite de legislatia aplicabila privind protectia datelor in Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia a persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („GDPR”).

Date personale inseamna orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un identificator precum un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multi factori specifici sai fizice, fiziologice. , genetice, mentale, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face de catre: ELITTE INN & SUITES cu sediul in ROSU, Jud Ilfov, Str. REZERVELOR, Nr. 99, inregistrata sub nr. J/ Registrul Comertului, avand CUI RO.

ELITTE INN & SUITES este operator de date cu caracter personal in sensul GDPR, care determina mijloacele si scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal.

Ce fel de date personale procesam?

Daca sunteti client sau potential client

Colectam date personale din majoritatea interactiunilor cu dvs. si din alte aspecte ale afacerii noastre. Categoriile de date pe care le procesam sunt:

a) datele necesare pentru efectuarea rezervarilor (de exemplu, nume, e-mail, telefon);

b) fisa aferenta sosire-plecare, ceruta de legislatia nationala (de exemplu, nationalitate, adresa, data nasterii);

c) detaliile cardului bancar (tipul cardului, numarul cardului, numele titularului cardului de credit/debit, data expirarii si codul de securitate);

d) informatii despre sederea clientului, inclusiv sosire si plecare, cerinte speciale, preferinte;

e) informatiile pe care le furnizati cu privire la preferintele dumneavoastra de marketing;

f) datele personale furnizate pentru abonarea la newsletter;

g) informatii despre vehiculele care pot aduce pe proprietatea noastra (de exemplu, numarul de inmatriculare);

h) datele colectate de pe cardurile de acces (la intrare si la iesire);

i) date necesare pentru a furniza servicii suplimentare;

j) recenzii si opinii despre serviciile noastre;

k) orice alte informatii pe care alegeti sa ni le furnizati.

De asemenea, camerele de supraveghere si alte masuri de securitate de pe proprietatile noastre pot captura sau inregistra imagini ale oaspetilor din locuri publice (cum ar fi intrarile hotelurilor, restaurantele sau holurile), precum si datele dvs. de locatie (prin imaginile surprinse de camerele de supraveghere).

Puteti alege oricand ce date personale ne furnizati. Cu toate acestea, daca alegeti sa nu furnizati anumite date cu caracter personal, daca baza prelucrarii noastre este respectarea unei obligatii legale, a unei obligatii contractuale sau a obligatiilor de a incheia un contract, nu vom putea sa va oferim anumite servicii, de exemplu: (i ) daca nu doriti sa va dezvaluiti numele complet, adresa de e-mail sau numarul de telefon atunci cand faceti o rezervare, nu vom putea face rezervarea respectiva sau (ii) avand in vedere ca in formularul pe care trebuie sa il completati pe la sosire va trebui sa furnizati cateva date cu caracter personal obligatorii, daca alegeti sa nu completati acele campuri obligatorii, nu va vom putea gazdui.

Daca sunteti un potential angajat

Colectam informatiile transmise prin CV-ul dumneavoastra si orice alte informatii transmise impreuna cu CV-ul dumneavoastra si/sau furnizate in timpul interviurilor la care ati participat.

Daca esti un vizitator

Colectam numele, prenumele si seria si numarul cartii dvs. de identitate.
Camerele de supraveghere pot captura sau inregistra, de asemenea, imagini ale vizitatorilor in locuri publice (cum ar fi intrarile din hotel sau din restaurante sau saloane).

Daca sunteti utilizator al site-ului nostru www.elitte-inn.ro

Nu sunt necesare date personale pentru a citi informatiile de pe site-uri web.

Cu toate acestea, pentru functionarea tehnica a portalului, colectam ora si data la care a fost accesat site-ul web si adresa IP care l-a accesat.

Unele date personale sunt necesare pentru utilizarea unor servicii (cum ar fi rezervari online, cereri de locuri de munca). Pentru detalii, va rugam sa consultati sectiunile corespunzatoare operatiunii efectuate pe site.

Daca sunteti reprezentant sau persoana de contact a furnizorilor sau partenerilor nostri de afaceri

Colectam numele, functia si orice alte date furnizate de dvs. sau de compania pe care o reprezentati.

Daca esti angajat

Va rugam sa cititi Politica noastra de confidentialitate a angajatilor adusa la cunostinta dumneavoastra in momentul angajarii si disponibila in orice moment la Departamentul de Resurse Umane.

Date personale ale minorilor

Protejam confidentialitatea datelor de la copiii sub 16 ani. in cazul in care aveti sub 16 ani, trebuie sa obtineti consimtamantul sau permisiunea parintelui sau tutorelui dumneavoastra pentru orice date cu caracter personal pe care le furnizati.

Categorii speciale de date cu caracter personal
Termenul „categorii speciale de date cu caracter personal” se refera la originea rasiala sau etnica, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice sau apartenenta la sindicat, precum si la prelucrarea datelor genetice, biometrice, de sanatate sau a datelor cu caracter personal privind viata sexuala sau orientarea sexuala.
in general, nu colectam informatii sensibile decat daca doriti sa le dezvaluiti. Putem folosi datele de sanatate pe care le furnizati pentru a va servi mai bine si pentru a va satisface nevoile speciale (de exemplu, pentru a pregati alimente fara a include alimente la care sunteti alergic, pentru a oferi acces persoanelor cu dizabilitati).

in ce scop si pe ce baza sunt prelucrate datele dumneavoastra cu caracter personal

Daca esti client

a) Rezervari la hotel/SPA si restaurant, sau cereri de oferta transmise de dumneavoastra pentru anumite evenimente organizate sau care pot fi organizate.
Scop: prelucram datele dumneavoastra personale (i) pentru a face o rezervare in hotel/SPA/restaurant (ii) pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra de oferte
Temei: incheierea unui contract

b) inregistrarea
Scop: prelucram datele dumneavoastra personale pentru inregistrarea/cazarea dumneavoastra in hotelul nostru.
Baza: La check-in, conform prevederilor legale in vigoare, vi se cere sa completati un formular de inregistrare care sa contina datele minime necesare pentru a va putea gazdui.

c) Serviciu pentru clienti (acest serviciu include, printre altele: serviciu de transfer la hotel, serviciu de concierge, serviciu de curatenie, serviciu de spalatorie etc.)

Scop: Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a va oferi o experienta placuta in conformitate cu standardele dumneavoastra si ale hotelului.

Baza: Executarea contractului de servicii hoteliere

d) profilare

Scop: pentru a va oferi servicii personalizate, unele dintre preferintele dumneavoastra speciale (de ex. daca preferati camerele de la etajele superioare sau cele inferioare, daca va place un anumit tip de vin etc.) sunt stocate astfel incat la intoarcere, noi veti sti deja ce va place
Baza: consimtamantul

e) Feedback:
Scop: prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a ne asigura ca ati avut o experienta placuta in unitatile noastre.
Baza: interesele noastre legitime de a imbunatati constant serviciile pe care le oferim si de a oferi servicii adecvate si in conformitate cu standardele clientilor nostri.

f) Marketing:
Scop: prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in scopuri de marketing, cum ar fi buletine informative comerciale si comunicari de marketing privind noi produse si servicii sau alte oferte despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.
Temei: ne bazam pe un interes legitim in promovarea serviciilor noastre prin transmiterea ofertelor pe care le consideram a fi de interes pentru dvs. (vezi „dreptul de opozitie” la „Drepturile dumneavoastra”)
Daca este necesar, in conformitate cu legea aplicabila, vom obtine consimtamantul dumneavoastra inainte de a va prelucra datele personale in scopuri de marketing direct. in acest caz, va informam prin prezenta ca va puteti retrage oricand consimtamantul pentru o prelucrare in scopuri de marketing, caz in care nu veti primi nicio comunicare de marketing de la noi.
Vom include un link de dezabonare, pe care il puteti folosi daca nu doriti sa primiti mai multe mesaje de la noi.

De asemenea, atunci cand organizam anumite evenimente in hotelurile si restaurantele noastre, este posibil sa facem cateva fotografii, iar unele dintre acestea ar putea fi distribuite si in mediul online pentru a le arata altora cum sunt evenimentele noastre. in orice caz, pentru ca va respectam dreptul la intimitate, vom depune eforturi pentru a evita concentrarea asupra anumitor persoane si vom face tot ce ne sta in putinta pentru a va informa ca vor fi facute fotografii (pentru obiectii la fotografiile noastre, consultati „Dreptul de a se opune ” in sectiunea „Drepturile dumneavoastra”)

g) Alte comunicari: prin e-mail, posta, telefon sau SMS
Scop: aceste comunicari sunt efectuate dintr-un motiv specific, cum ar fi: (i) pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra, (ii) daca nu ati finalizat o rezervare online sau o solicitare de oferte, este posibil sa va trimitem un e-mail pentru a va reaminti pentru a finaliza rezervarea, (iii) pentru a va informa despre modul in care au fost solutionate reclamatiile si/sau incidentele survenite in timpul sederii dumneavoastra
Temei: interesele noastre legitime de a furniza servicii la standardul dorit prin abordarea oricaror reclamatii/reclamatii si de a ne asigura deplina disponibilitate.

h) Analiza, imbunatatire si cercetare:
Scop: Pentru a asigura o dezvoltare calitativa constanta a serviciilor noastre, analizam cu atentie fiecare reclamatie/sugestie din partea dumneavoastra, astfel incat sa intocmim rapoarte statistice pentru a identifica problemele si a gasi cele mai bune solutii pentru a le remedia.
Baza: Ne bazam pe interesul nostru legitim de a oferi servicii care sa corespunda standardelor dumneavoastra si ale ELITTE INN & SUITES.

Daca sunteti vizitator in locatia noastra

Scop: Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pentru protectia bunurilor si a persoanelor din hotelul nostru.

Baza: interesul nostru legitim de a asigura atat protectia proprietatii clientului/hotelului/personalului, cat si protectia persoanelor din hotel.

Daca sunteti utilizator al site-urilor noastre www.elitte-inn.ro
Scop: monitorizarea traficului in vederea identificarii erorilor si/sau a oricaror alte defectiuni ale site-ului

Baza: Bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim, si anume de a va oferi un site web complet functional prin remedierea oricaror erori si de a imbunatati constant site-urile noastre web.

Daca sunteti un reprezentant sau o persoana de contact a furnizorilor sau partenerilor nostri de afaceri

Scop: Incheierea relatiilor contractuale cu furnizorii si partenerii de afaceri.

Baza: executarea unui contract.

Daca sunteti un potential angajat

Scop: evaluarea cererii dumneavoastra de angajare.

Baza: incheierea unui contract

Daca esti angajat

Va rugam sa cititi Politica noastra de confidentialitate a angajatilor adusa la cunostinta la momentul angajarii si disponibila in orice moment la Departamentul de Resurse Umane. Pentru toate categoriile de persoane mentionate mai sus, putem prelucra datele dumneavoastra si in contextul urmatoarelor activitati:

a) Restructurare, reorganizare interna sau vanzare de active sau actiuni:

Scop: Prelucrarea informatiilor dumneavoastra pentru operatiunile de mai sus.

Temei: Interesul nostru legitim de a efectua operatiunile, mai ales daca acestea ar fi imposibile in absenta prelucrarii datelor dvs.
Cu toate acestea, ne asiguram ca aceasta posibila prelucrare va fi efectuata in conformitate cu aceasta politica si prin implementarea masurilor pentru a asigura confidentialitatea datelor dumneavoastra.

b) securitate:

Scop: Prelucram date cu caracter personal pentru securitatea proprietatii si integritatea fizica a persoanelor.

Baza: ne bazam pe interesele noastre legitime pentru a va proteja proprietatea si hotelul, precum si pentru a proteja persoanele din hotelul nostru.

c) Temeiuri juridice:
Scop: in unele cazuri, trebuie sa prelucreze informatii, care pot include date cu caracter personal, pentru a solutiona litigiile sau plangerile legale, investigatiile si pentru a respecta reglementarile legale aplicabile, pentru a implementa un acord sau pentru a da curs solicitarilor organismelor publice in masura in care aceste cereri indeplinesc cerintele legale.
Temei: Motivele prelucrarii pot fi reprezentate de o obligatie legala (in cazul in care suntem obligati legal sa dezvaluim anumite date cu caracter personal autoritatilor publice) sau de interesul nostru legitim de a solutiona potentiale litigii si/sau reclamatii.

Destinatarii datelor cu caracter personal
Pentru a va oferi nivelul de ospitalitate asteptat si servicii de inalta calitate, datele dumneavoastra pot fi trimise furnizorilor nostri de servicii si altor terti, dupa cum se arata in detaliu mai jos:

a) Furnizori: pentru a furniza serviciile solicitate, in unele cazuri va trebui sa transmitem unele dintre datele dumneavoastra cu caracter personal furnizorilor, iar acestia au calitatea de procesator si proceseaza datele in numele si in numele nostru si in conformitate cu prevederile noastre. instructiuni (de exemplu, software, IT, servicii de contabilitate, furnizori de servicii medicale).

b) Evenimente sau intalniri de grup: Daca vizitati hotelurile noastre in cadrul unui grup sau unei conferinte, informatiile necesare pentru planificarea intalnirii si a evenimentului pot fi partajate cu organizatorii acestor intalniri si evenimente si, dupa caz, cu oaspetii care sa organizeze sau sa participe la intalnire sau eveniment.

c) Parteneri de afaceri: in unele cazuri, ne asociem cu alte companii pentru a va oferi produse, servicii sau oferte. De exemplu, va putem aranja pentru a va angaja un insotitor, putem intermedia servicii optionale produse de patiserie si bucatarie care depasesc oferta noastra.

d) Autoritatile si/sau institutiile publice: (i) respectarea prevederilor legale,, (ii) sa raspunda solicitarilor acestora, (iii) din motive de interes public (de exemplu, securitate nationala). De exemplu, conform regulilor stabilite in Sectiunea „in ce scop si pe ce baza sunt prelucrate datele dumneavoastra cu caracter personal” litera b), orice unitate hoteliera este obligata sa trimita formularul de inregistrare a fiecarui client care urmeaza sa fie completat la sosire.

Confidentialitatea dumneavoastra este importanta pentru noi, motiv pentru care, acolo unde este posibil, transmiterea datelor cu caracter personal in conformitate cu cele de mai sus se va face numai in baza unui acord de confidentialitate din partea destinatarilor pentru a ne asigura ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca aceste informatii este furnizat in conformitate cu legile si politicile aplicabile. in orice caz, vom trimite intotdeauna destinatarilor doar informatiile strict necesare atingerii acestui scop.

Datele personale pe care le colectam de la terti
Pentru a va oferi nivelul asteptat de ospitalitate si cel mai bun nivel de servicii, este posibil sa colectam informatii despre dvs. de la partenerii nostri de afaceri si de la alti terti, dupa cum se arata in detaliu mai jos:

a) Parteneri de afaceri: cum ar fi parteneri de card, servicii de retele sociale care sunt in concordanta cu propriile setari pentru aceste servicii, agentii de turism, organizatori de evenimente.

in orice caz, ne asiguram ca datele dumneavoastra colectate de la terti vor fi prelucrate in aceleasi conditii ca si cand ar fi colectate direct de la dumneavoastra. De asemenea, vom colecta doar ceea ce este necesar pentru scopurile noastre. (vezi Sectiunea „in ce scop si pe ce baza sunt prelucrate datele dumneavoastra cu caracter personal”).
in plus, atunci cand va vom contacta pentru prima data, va vom anunta mai intai sursa de la care am obtinut datele dumneavoastra cu caracter personal.

Transferuri internationale de date cu caracter personal
Putem transfera datele dumneavoastra catre furnizorii nostri de servicii si catre alte terte parti care pot avea sediul in alte tari decat cea in care locuiti si, in unele cazuri, in tari din afara UE/SEE.

Desi legile privind protectia datelor din aceste tari pot fi diferite de cele din tara dumneavoastra, vom lua masurile necesare pentru a ne asigura ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in conformitate cu aceasta politica si in conformitate cu legea aplicabila.

Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal altor persoane
Daca ne furnizati datele personale ale altor persoane, va rugam sa le informati inainte de aceasta dezvaluire si va rugam sa le informati cum vor fi prelucrate datele lor personale, asa cum este descris in aceasta Politica de confidentialitate.

Cat timp pastram datele dumneavoastra personale
Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt pastrate pe intreaga durata a scopurilor detaliate in aceasta Politica, daca o perioada mai lunga de pastrare nu este ceruta sau permisa de legea aplicabila.

Analizam in mod constant necesitatea de a pastra datele dumneavoastra cu caracter personal, iar in masura in care prelucrarea nu mai este necesara si nu exista nicio obligatie conform legii de a pastra datele dumneavoastra cu caracter personal, vom sterge/distruge informatiile dumneavoastra cu caracter personal cat mai curand posibil si in astfel de cazuri. o modalitate de a preveni recuperarea sau reconstituirea ulterioara (de exemplu, vom sterge/distruge toate datele persoanelor neangajate dupa ce au fost intervievate, cu exceptia cazului in care exista o perspectiva serioasa de angajare in viitor).

Daca informatiile personale sunt tiparite pe hartie, acestea vor fi distruse intr-un mod care le elimina complet, iar daca sunt stocate pe suport electronic, vor fi sterse prin mijloace tehnice pentru a se asigura ca informatiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

Care sunt drepturile tale?
in calitate de persoana vizata, aveti dreptul la urmatoarele drepturi conform GDPR:

a) Dreptul de acces: Puteti solicita (i) o confirmare ca datele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate si, daca da, acces la astfel de date si informatii despre date si (ii) o copie a datelor dvs. personale pe care le detinem ( articolul 15 din GDPR);

b) Dreptul la rectificare: Ne puteti informa cu privire la orice modificare a datelor dumneavoastra cu caracter personal sau ne puteti cere sa corectam datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra (articolul 16 din GDPR);

c) Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): in anumite circumstante (cum ar fi (i) in cazul in care datele au fost colectate ilegal, (ii) data stocarii datelor a expirat, (iii) v-ati exercitat dreptul de a va opuneti sau (iv) prelucrarea datelor a fost efectuata pe baza de consimtamant si v-ati retras consimtamantul), ne puteti cere sa stergem datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra (articolul 17 din GDPR);

d) Dreptul la restrictionarea prelucrarii: in anumite circumstante (cum ar fi atunci cand contestati acuratetea unor astfel de date sau baza prelucrarii), ne puteti solicita sa va restrictionam prelucrarea datelor pentru o anumita perioada (articolul 18 din GDPR). );

e) Dreptul la portabilitatea datelor: aveti dreptul de a ne cere sa trimitem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terti sau direct catre dumneavoastra (art. 20 din GDPR);

f) Dreptul la opozitie: in anumite circumstante (cum ar fi prelucrarea care are ca baza legala un interes legitim), puteti solicita sa nu mai prelucram datele dumneavoastra (articolul 21 din GDPR).

g) Daca prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pe baza consimtamantului dumneavoastra, va puteti retrage acest consimtamant.

Daca prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pe baza consimtamantului dumneavoastra, va puteti retrage acest consimtamant in orice moment. in acest caz, datele dumneavoastra nu vor mai fi prelucrate de noi, cu exceptia cazului in care o prevedere legala ne obliga sa le pastram si sa le arhivam. in orice caz, va vom informa daca exista o astfel de cerinta legala si o vom indica in mod expres.

Sunt datele dvs. in siguranta?

Luam in serios securitatea dumneavoastra personala, motiv pentru care am implementat masuri de securitate importante necesare pentru a proteja impotriva accesului neautorizat la date sau a modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate. Acest lucru necesita o revizuire interna a practicilor de colectare, stocare si prelucrare a datelor si a masurilor de securitate, precum si masuri de securitate fizica pentru a proteja impotriva accesului neautorizat la sistemele in care stocam datele personale.

De asemenea, solicitam furnizorilor nostri de servicii si partenerilor de afaceri sa ia toate masurile necesare pentru a se proteja impotriva accesului neautorizat la date sau a modificarilor, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate.

Intrebari sau reclamatii

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile mentionate mai sus, sunteti binevenit sa ne contactati folosind formularul nostru de contact disponibil pe site sau trimitandu-ne un e-mail la adresa urmatoarea adresa: office@elitte-inn.ro, iar noi va vom raspunde in termen de 30 de zile de la primirea cererii.

De asemenea, in masura in care nu detineti electronice sau nu doriti sa le folositi, puteti depune o cerere scrisa la sediul nostru in ROSU, Jud Ilfov, Str. REZERVELOR, Nr. 99 .
in masura in care nu sunteti multumit de modul in care solicitarea dumneavoastra a fost solutionata, puteti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Schimbari de politica
Din cand in cand, aceasta Politica de confidentialitate se poate modifica in conformitate cu modificarile aduse legislatiei privind politica de date sau serviciilor sau organizatiei noastre. Daca aducem modificari materiale acestei Politici, vom publica un link catre politica revizuita pe pagina principala a site-ului nostru. Daca facem modificari semnificative care va vor afecta drepturile si libertatile (de exemplu, atunci cand incepem prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri decat cele specificate mai sus), va vom contacta inainte de a incepe aceasta prelucrare.

Pentru a va ajuta sa urmariti cele mai importante modificari, vom include mai jos un istoric al modificarilor pentru a va ajuta sa identificati modificarile aduse acestei Politici.

Close
Sunati acum