RESTAURANT & BAR

ELITTE INN &SUITES ofera un restaurant cu un decor modern si o ambianta placuta. Restaurantul dispune de o capacitate de 60 locuri si ofera mic dejun pentru toti oaspetii nostri si meniu la cerere pentru grupurile cazate in locatia noastra.

Barul restaurantului este deschis pe tot parcursul zilei pentru a va oferi bauturile preferate, fie ca doriti o cafea de calitate, o bautura racoritoare sau un pahar cu alcool. Decorul sau imbie prin canapele confortabile, scaune din catifea, pereti moderni si muzica ambientala. Acesta aduce oaspetilor o atmosfera relaxanta fiind un loc perfect pentru socializare.

Elitte Inn & Suites dispune de un bar elegant, perfect pentru relaxare dupa o zi de calatorii sau afaceri. Atmosfera barului este prietenoasa, oferind o selecție variata de bauturi alcoolice și non-alcoolice. Oaspetii pot savura cocktailuri rafinate, vinuri de calitate și diverse bauturi spirtoase. Barul este amenajat cu un decor modern si confortabil, fiind locul ideal pentru socializare sau pentru a petrece o seara linistita. Personalul este amabil si bine pregatit, asigurandu-se ca fiecare vizitator are parte de o experienta placuta.

Close
Sunati acum