ELITTE INN & SUITES Termeni si conditii

CITITI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI ACORDUL DE UTILIZARE SI INFORMATII ALE SITE-ULUI
Accesand site-ul www.elitte-inn.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Acest site denumit www.elitte-inn.ro este un site de informare despre evenimentele si ofertele ELITTE INN & SUITES. Continutul site-ului este public si accesul este permis oricarui utilizator care doreste sa gaseasca mai multe detalii despre ofertele ELITTE INN & SUITES la locatie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a face orice modificari ale structurii si continutului www.elitte-inn.ro, partiale sau totale, in orice moment, fara notificarea vizitatorilor site-ului.

 

Urmatorii termeni si conditii se vor aplica tuturor rezervarilor, indiferent cum au fost efectuate (prin website-ul propriu, email, telefonic, agent de turism, sisteme sau motoare de rezervari).

TAXE, DEPOZIT SI PLATA

Tarifele oferite de ELITTE INN & SUITES includ TVA (9 %) si taxa de statiune. Lista de tarife/preturi pentru servicii aditionale, cum ar fi curatatorie si minibar, sunt disponibile la cerere si sunt afisate in camerele hotelului nostru.

Metoda de plata depinde de alegerea tipului rezervarii, iar termenii de plata respectivi pot varia in functie de rezervare.

Oaspetele are posibilitatea de a plati tariful pentru intregul sejur inainte de si/sau la sosirea la hotel, cat si pentru celelalte costuri sau cerinte solicitate hotelului in numerar sau cu card bancar, sau prin preautorizarea unui card bancar. Daca depozitul a fost deja platit pentru a garanta rezervarea, oaspetele va plati diferenta pana la suma totala de plata in momentul sosirii la hotel. Costurile actuale vor fi platite doar in moneda locala a hotelului (lei/ron), in acord cu procesul de rezervare. Monedele de ofertare alternative sunt doar indicative si vor fi bazate pe rata interna de schimb a hotelului, si sunt supuse fluctuatiilor bancare.

Oaspetele are obligatia de a plati in concordanta cu tariful agreat pentru cazare cat si pentru extra serviciile agreate conform ofertarii, cel mai tarziu in ultima zi de sedere pe baza prezentarii contului, impreuna cu dovada depozitului oferita initial de oaspete.

In situatia in care cardul de credit oferit de oaspete spre garantare nu are suficiente fonduri pentru acoperirea rezervarii, atunci rezervarea va fi considerata invalida si va fi anulata. Aceeasi situatie de anulare se aplica si in situatia in care oaspetele detine o carte de credit cu o data invalida de expirare sau care exprira inainte de ziua de sosire in hotel.

Prin efectuarea rezervarii, oaspetele isi da acordul hotelului de a retrage suma de anulare a rezervarii din cardul de credit folosit pentru garantare, asa cum este mentionat mai sus.
Rezervarile trebuie sa fie garantate prin plata costurilor de cazare sau prin vouchere de calatorie (pentru rezervarile efectuate prin agentii de turism sau tour operatori). Plata poate fi facuta prin transfer bancar electronic (in contul bancar mentionat pe factura proforma) sau prin card de debit/credit sau carduri de vacanta.

In situatia in care oaspetele nu plateste sau nu poate prezenta un voucher de calatorie la momentul solicitat, hotelul poate trata rezervarea ca si cum a fost anulata fara alte atentionari.

ANULARI SI NEPREZENTARI

Anularile asupra oricarei rezervari trebuie efectuate in scris. Oaspetele este raspunzator pentru plata catre hotel a taxei de anulare, suma care este descrisa de catre hotel in momentul rezervarii.

Toate camerele care au fost confirmate ca rezervate vor fi pastrate pentru prima noapte a datei programate de sosire.

MODIFICARI ASUPRA REZERVARILOR

Modificarile survenite in urma oricaror rezervari trebuie efectuate in scris. Nicio modificare nu va fi garantata pana in momentul primirii in scris de catre hotel. Tarifele survenite in urma modificarilor pot varia, in functie de natura schimbarii, cat si de disponibilitatea in momentul modificarii aduse rezervarilor.

La adresa APARTHOTEL ELITTE SRL se regasesc informatii (texte, poze, baze de date etc. ) care constituie continutul site-ului www.elitte-inn.ro, proprietatea APARTHOTEL ELITTE SRL, cu sediul social in ROMANIA, Judetul Ilfov, Localitatea ROSU, CHIAJNA, Str. REZERVELOR, Nr. 99 , inregistrata la Registrul Comertului cu CIF 45899170 J23/2219/2022. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.
Informatiile oferite in cadrul prezentului website sunt in limba romana sau/si in limba engleza (www.elitte-inn.ro), fara a exclude prezentarea acestora in alte limbi.
Folosirea site-ului www.elitte-inn.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoarea.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii site-ul, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
APARTHOTEL ELITTE SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara alta notificare. Cand se acceseaza acest capitol de pe site (termeni si conditii), se parcurge varianta cea mai noua a acestui contract.

LIMITAREA RASPUNDERII
Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dumneavoastra raspundere. APARTHOTEL ELITTE SRL nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea, ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).
Continutul site-ului www.elitte-inn.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetei informatiilor. Totusi, erorile nu sunt imposibile. de aceea, APARTHOTEL ELITTE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste imaginile, caracteristicile, etc.
APARTHOTEL ELITTE SRL nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic, sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.
Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta APARTHOTEL ELITTE SRL nu va fi responsabil pentru nici o dauna directa, indirecta, accidentala sau speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabil de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.
Prin accesarea site-ului, vizitatorul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de contact si/sau cerere de oferta, asa cum sunt ele prezentate pe site.

PUBLICITATE SI CONFIDENTIALITATE
Utilizatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la APARTHOTEL ELITTE SRL, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.
de asemenea, APARTHOTEL ELITTE SRL nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie transmisa fara acordul scris al utilizatorului, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date.
Cititi documentul politicii de confidentialitate.

LEGATURI
Site-ul www.elitte-inn.ro poate contine linkuri catre alte site-uri sau alte surse.
APARTHOTEL ELITTE SRL nu este responsabil pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau sursele spre care trimit aceste linkuri.

FRAUDA
ORICE iNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.ELITTE-INN.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.ELITTE-INN.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA de FRAUDARE A SITE-ULUI si VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE sI A INFORMAtIILOR
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre APARTHOTEL ELITTE SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile si datele din formularul de contact si cel de cerere de oferta vor fi folosite numai pentru a raspunde solicitarilor emitentului.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
APARTHOTEL ELITTE SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
Din 25 mai 2018, conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare „Regulamentul GDPR”, APARTHOTEL ELITTE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de vizitator. Scopul colectarii datelor este de raspundere vis-a-vis de solicitarile vizitatorilor, asa cum apare descris in politica de confidentialitate.

Conform Regulamentului (UE) 679/2016, beneficiatii de urmatoarele drepturi:

1. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
2. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.
3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.
4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.
5. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.
6. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.
7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
8. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa, datata si semnata la adresa e-mail: office@elitte-inn.ro, ori la adresa postala: Jud. ILFOV, Localitatea ROSU, CHIAJNA, Str. REZERVELOR, Nr. 99.

LITIGII. LEGEA APLICABILA
Orice litigiu aparut va fi rezolvat prin intelegere intre cele doua parti (pe cale amiabila). in cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza sediului social al APARTHOTEL ELITTE SRL.
APARTHOTEL ELITTE SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a „Termenilor si conditiilor”.

 

 

CONTINUTIL SITE-ULUI

Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop comercial direct sau indirect. Toate materialele de pe site (inclusiv, dar fara a se limita la text, informatii, fotografii, tururi virtuale, avand in vedere continutul numit generic) sunt protejate de prevederile legale in vigoare: legea nr.8/1996, cu modificarile ulterioare, drepturi de autor si conexe. drepturi, legea nr.84/1998, privind marcile si indicatiile geografice si legea nr.129/1992, republicata, privind desenele si modelele industriale. Lipsa textelor legale mentioneaza adesea pe unele prevederi incidente care duc la aplicabilitatea acestora.

Site-ul si continutul sunt protejate de legea dreptului de autor din Romania, precum si de prevederile referitoare la drepturile de autor aplicabile in alte teritorii decat Romania. Nu puteti copia, stoca, modifica sau transfera niciun titlu in parte sau in intregime site-ul web si/sau continut. Functionarea este gratuita in conditiile necomerciale si in conditiile impuse de www.elitte-inn.ro.

Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a continutului este in mod expres interzisa fara prealabilul scris al www.elitte-inn.ro.

www.elitte-inn.ro nu este responsabil pentru orice daune, litigii existente sau aparute in legatura cu copierea, stocarea, modificarea sau transferul integral sau partial al continutului in orice mediu.

Toate informatiile prezentate pe acest site au caracter informativ. www.elitte-inn.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru acuratetea informatiilor prezentate, deci folositi-le doar pentru informatii personale.

DREPRURI DE AUTOR

Toate drepturile rezervate www.elitte-inn.ro. Utilizatorii pot descarca si imprima continut de pe acest site numai pentru scopuri personale sau necomerciale. Preluarea informatiilor de pe site-ul www.elitte-inn.ro este posibila doar in urmatorul caz: poate lua doar un paragraf de informatie si continut pana la o poza. La sfarsitul materialului de pe site-ul dvs. intr-un paragraf separat ar trebui sa afisati textul „Citeste despre [titlu] https://www.elitte-inn.ro” cu textul linkului „[titlu] la www.elitte-inn .ro” pe pagina www.elitte-inn.ro.

Responsabilitate
Furnizorul nu ofera nicio garantie cu privire la continutul furnizat in buletinul informativ daca serviciul va fi neintrerupt sau ca materialele furnizate prin e-mail sunt corecte, exacte si/sau de incredere. De asemenea, furnizorul nu garanteaza problemele de securitate sau erorile umane si/sau software-ul pot fi prevenite in intregime.

Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru orice daune, pierderi sau inconveniente cauzate de utilizarea serviciului. Responsabilitatea revine in intregime utilizatorului care utilizeaza serviciul.

Politica anti-spam a ELITTE INN & SUITES nu tolereaza mesajele nesolicitate (SPAM). De asemenea, furnizorul garanteaza ca odata cu dezabonarea, nu veti primi editiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de furnizor va contine instructiuni clare pentru dezabonare instant (un singur clic).

LEGEA SOLUTIONARII LITIGIILOR

Acesti termeni si conditii generale sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu in legatura cu executarea acestor termeni si conditii generale se va rezolva pe cale amiabila. in cazul in care aceasta solutie nu este posibila, disputa va fi inaintata instantelor competente ale locului in care ELITTE INN & SUITES este inregistrata.

POLITICA COPIILOR

Potrivit Codului de conduita, privind protectia copiilor impotriva exploatarii sexuale in turism, adultii insotiti de copii pana la 14 ani, trebuie sa prezinte certificatul de nastere sau pasaportul copiilor, precum si orice document inregistrat prin care se face dovada rudeniei. poate fi dovedit. Adultii insotiti de copii peste 14 ani, trebuie sa prezinte cartea de identitate sau pasaportul copiilor, precum si orice document inregistrat prin care se poate dovedi dovada rudeniei.

 

Close
Sunati acum